O nama

Drveni Kutak je mala obiteljska radionica drvenih rukotvorina iz Zagreba. Začetnik radionice Drvenog Kutka svoju ljubav prema drvetu stekao je prvenstveno u obitelji, a školujući se u zagrebačkoj osnovnoj Waldorfskoj školi i od najdražeg učitelja koji je predavao zanate. Izdrada školskih zadataka rukom rađenih u drvetu kasnije je prerasla u hobi, a od 2011 godine hobi polako donosi i đeparac. Nakon toga u radionicu se uključuju i ostali članovi obitelji pomažući u pojedinim poslovima.

Svi proizvodi Drvenog Kutka su isključivo ručni rad napravljeni s puno ljubavi prema drvetu u kojem stvaraju bajkovite dječje igračke. Proizvode izrađujemo od kvalitetnog domaćeg drva lipe, bora i jele. Drveni Kutak izrađuje mozgalice, slagalice, drvene puzzle i sve ostale drvene igračke. Boje koje koristimo su specijalne boje za dječje igračke i podliježu strogim pravilima o sigurnosti igračaka.

Svoje proizvode Drveni Kutak prodaje isključivo preko društvenih mreža i prigodnih sajmova. Također su dobrodošle nove ideje kao i vaše želje kojima će djelatnici Drvenog Kutka rado udovoljiti ukoliko ih mogu napraviti s dostupnim alatima iz njihove male ali maštovite radionice.

Comments are closed.